DOPEJENGI

MATILDA "MADDE"

Moikka!

Mä oon Madde, 23-vuotias suurilla unelmilla täytetty likka kotoisin Joensuusta. Mä oon hassutteleva ja positiivista Duracell-energiaa puhkuva tekijä, joka hamuaa itsensä haastamista!

Rakastan kaikkea kaunista. Kauniit asiat kuten muoti, sisustus ja kaikki visuaalinen juhlasuunnittelusta tapahtuman rakentamiseen saa mun sydämen sykkimään, siksi oonkin nyt tässä. Dopen kautta mun luovuus ja vahvuudet pääsee taatusti esille ja saan tehdä juttua mitkä inspiroi ja mitä rakastan joka ikinen päivä!

Idea Dopeen lähti puhtaasti siis rakkaudesta lajiin. Inspiroidun ympäristöstä ja poimin ideoita ja inspistä missä ikinä liikunkin! Just tällaisia asioita tapahtuu Dope Designilla meikäläisen,  Anskun ja Tessun kätösistä! Lähde mukaan matkaan ja järkätään elämäs pippalot!

ANNIINA "ANSKU"


Mua voisi kuvailla viidellä sanalla seuraavasti: rento, kunnianhimoinen ja sanavalmis ongelmanratkaisija! Aikamoinen sanaleikki, mutta toden totta - nautin kaaoksen selvittelystä ja asioiden organisoimisesta, aina pilke silmäkulmassa.

Kiinnostus juhla- ja tapahtumasuunnittelua kohtaan on muhun tarttunut jo ihan pienenä. Olen aina pyrkinyt ilmaisemaan itseäni visuaalisesti, ja esimerkiksi sisustaminen ja meikkaus ovat mulle suuria intohimoja. Ihmisten kanssa työskentely ja muiden ilahduttaminen ovat mulle myös sydämen asioita, ja juhlasuunnittelussa kaikki nämä elementit kohtaavat.

Dope Design on Maddelle, Tessulle ja mulle tulevaisuus, jossa elämme kauniin raffissa ja inspiroivassa ympäristössä, ihmisten kanssa yhdessä ideoiden ja toisiamme inspiroiden!TERESA "TESSU"

Moi!

Mun persoona tasapainottaa hitusen Dope-jengin vauhdikasta menoa ja tuo järjen ääntä villeimpiin ideoihin. Oon luonteeltani rauhallinen ja ihmiskeskeinen, nautin hetkessä läsnäolemisesta ja inspiroivista keskusteluista ihmisten kanssa.

Oon aina ollut yksityiskohtia hiova viimeistelijä, joka nauttii laadukkaasta lopputuloksesta ja pitää sitä super tärkeänä.

Saan valtavasti energiaa visuaalisuudesta, siitä kun mieli lepää ja hymy nousee huulille kauniin ympäristön tai uniikin yksityiskohdan vaikutuksesta. Tutkinkin ympäristöäni jatkuvasti inspiroivia ideoita hamuillen, ja rakastan sisustamista, juhlasuunnittelua ja valokuvausta, joissa pääsen herättämään ideat eloon.

Tässä porukassa yhdistyy luovuus, aito innostus, rohkeus ja laadukas lopputulos yksityiskohtia myöten!

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita